Τριήμερο Εργαστήριο Yoga 26 – 28 Μαΐου

yoga sessions

“Yoga & Φιλοσοφία”

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε ένα διαφωτιστικό τριήμερο εργαστήριο στο μαγευτικό Φελλό της Άνδρου, από τις 26 έως τις 28 Μαΐου 2023, στη διάρκεια του οποίου Γιόγκα και Φιλοσοφία συναντιούνται για να εξερευνήσουν τις κοινές τους ρίζες.

Υπό την καθοδήγηση ειδικών, όπως η Ειρήνη Στεφάνου, ψυχολόγος – Yoga Therapist, και ο Μάριος Μπέγζος, πανεπιστημιακός δάσκαλος του ΕΚΠΑ, θα εξερευνήσετε τις ευεργετικές συνέπειες της Γιόγκα και της Φιλοσοφίας στην αποτελεσματικότερη κατανόηση της σχέσης μας με τον εαυτό μας.

Μέσω του βιωματικού σεμιναρίου και συνεδριών γιόγκα, με την κυρία Ειρήνη Στεφάνου, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της σύνδεσης της φυσικής και ψυχολογικής πτυχής του εαυτού τους και θα κατανοήσουν πώς η Γιόγκα και η Φιλοσοφία μπορούν να συνδυαστούν για να επιτευχθεί μια αρμονικότερη και ισορροπημένη ζωή.

Κατά τη διάρκεια του Workshop, ο Μάριος Μπέγζος θα αναπτύξει το θέμα της «Φιλοσοφίας ως Θεραπεία», και θα βοηθήσει το κοινό να κατανοήσει γιατί η καλλιέργεια της σχέσης μας με τη φύση συμβάλλει στην βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας και λειτουργεί ως πηγή θεραπείας και μεταμόρφωσης.

Το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στις Heliades Villas στο μοναδικής ομορφιάς Φελλό της Άνδρου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες ένα γαλήνιο περιβάλλον αναζωογόνησης!

Αξιοποιήστε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία. Βυθιστείτε στην αρχαία σοφία της Γιόγκα και ανακαλύψτε νέους δρόμους προς μια γεμάτη και ουσιαστική ζωή.

Πρόγραμμα Workshop:

Παρασκευή απόγευμα: Βιωματικό σεμινάριο γιόγκα με την Ειρήνη Στεφάνου, Ψυχολόγο – Yoga Therapist – Dinner.

Σάββατο πρωί: Γιόγκα – Brunch.

Σάββατο βράδυ: Διάλεξη με θέμα “Η φιλοσοφία ως θεραπεία” από τον Μάριο Μπέγζο, πανεπιστημιακό δάσκαλο ΕΚΠΑ – Dinner.

Κυριακή πρωί: Γιόγκα – Brunch.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξασφαλίσετε τη διαμονή σας και τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο:

Κορίννα Ζέκκου +30 6932338068

Ελένη Παγώνη +30 6908091835

Μπορείτε να μας στείλετε αίτημα συμμετοχής ΕΔΩ